Хайде за една вечер?

Секс? Не вярвам да има човек, който да чете това и да не знае значението на тази дума. 

А какво всъщност знаем? 

Напоследък все по-често ми се случва хората около мен да не влагат нищо друго в тази дума, освен чисто плътско преживяване.

С всеки, навсякъде, по всяко време. Дали наистина искате това? 

Просто искам да пробвам веднъж с теб…Че аз какво съм? Някаква играчка от магазина, някакъв продукт, който изхвърляш след първото ползване или просто една поредна вечер от живота ти, която няма да помниш? 

Истината е, че се опитвам да бъда отворена към „модерния свят”, но не бих искала дори да повярвам, че има момичета, които биха се съгласили да бъдат „поредната” на някого. Представи си да се срещнем след години и…ти да не ме помниш, да не можеш да се сетиш как се казвам, дори да не ме познаеш.

Точно в този момент, в моята глава не минават прекрасни спомени от споделеното преживяване, напротив даже – аз се чувствам страшно неудобно, засрамена, обидена и „не модерна”. Все неща, които на теб са ти чужди, защото за теб това е просто секс.

За мен няма просто секс. Дори да не сме заедно, дори всеки да продължи по пътя си „модерно”, аз съм ти дала част от себе си, страстта си, уважение. 

Не знам кой си спомня времето с ухажването, излизанията, заведения, парк, цветя, нежни целувки и късни разговори по телефона. Е, който не си го спомня, значи е изпуснал много…

Секса трябва да ЗНАЧИ нещо. Секс, целувки, прегръдки – те не са за всеки. 

Момичета, защо в днешно време ни мислят за лесни? За една вечер? 

Е за жалост отговора на въпроса е лесен – ние сами сме си виновни! 

Е аз стачкувам! Стачкувам срещу безчувствието, което върлува навсякъде около нас…бъдете модерни, аз ще си търся не модерни хора като мен, които искат да усещат повече, а не да минават повече…

Последни публикации