Обществото в днешно време

Днес попаднах на една страхотна статия в Интернет. Един приятел беше пуснал линк в лицекнигата и аз я отворих от телефона, за да видя за какво става въпрос. Заглавието беше на английски и преведено означава „Шокиращи илюстраии, критикуващи обществото“. Естествено това пробуди интереса ми. След като видях на телефона първите 3-4 илюстраии реших, че това си заслужава усилието и станах от леглото и включих лаптопа. Естествено след няколко опита да Започнем уиндоус нормално, той се включи. Веднага отворих лицекнигата, името на приятеля ми, линкът постнат от него и от там – статията.
Мога да призная, че това описва и моята „малка погнуса“ от днешния начин на живот или по-скоро от начина на живот, който биха искали да водят повечето хора днес. И под хора визирам по-младите – от ученическа възраст до…40 някъде. Основните теми на илюстрациите са пари, секс, оргии и най-вече кифленство и безчувствие. Е, на мен определено ми направиха доста силно впечатление, надявам се да успеят да докоснат и някой друг.

ЦЪК ТУК ЗА СТАТИЯТА…

P.S. И вчера един приятел ми прати още една статия. Там има описани даже още повече проблеми в днешното общество – замърсяването, „привидното щастие“, депресията и гореспоменатите естествено.
Другата статия…

Последни публикации