малко място за големи хора

 

Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
Slider images
За мен
Малко повече за мен – аз съм много активен човек, който си търси постоянно възможности за пътешествия, за забавления и понякога, разбира се, и спокойствие. Занимавала съм се с всякакви неща, защото според мен човек трябва да опита от всичко, което го привлича, но няколко неща оставиха много траен отпечатък върху моята личност – кучетата, танците и програмирането.
За мен и кучетата
С кучета се занимавам от 2000 година, като основните ми дейности с тях са хендлинг по изложби, груминг и поддръжка, трениране и най-много обичане на кучета! Това последното винаги ми е било най-любимото.
За мен и танците
Какво танцуваш? -Буги Вуги. – следва смях. ДА! Така се казва стилът, който е част от Swing танците. Танцувах 2 години професионално, състезания, тренировки, workshop–и, пътувания и много часове танци. Страхотно е! В момента ми е само хоби. Ако пък и на вас ви се танцува – Клуб „Flying steps“ – Пробвайте!
За мен и програмирането
Ако Ви се е случвало да седите пред компютъра и да правите нещо смислено, след малко да погледнете часовника и да установите, че са минали часове…е така се чувстват и програмистите. Не усещаш как минава времето, то просто лети. Ако HTML, CSS, JavaScript, WordPress, Joomla, Photoshop, Brackets, Atom, Sublime, Git, SVN, Jira, Bootstrap, BitBucket Ви говорят нещо – от една порода сме 🙂
Къде да ме намерите
В страницата ми Контакти има всичките начини, по които можете да ме намерите – Facebook, LinkedIn, Twitter, Flickr, та даже и телефон. Пък ако и това не върши работа, винаги можете да ми пуснете един email.
Copyrights © 2013 & Всички права запазени.
Разработено от Светла Величкова